Overfartsbilder og litt annet

Da har vi endelig fått summet oss fra nyttårsferingen og fått justert oss inn på lokaltid (type saktegående). Derfor har det tatt litt tid, men her kommer de etterlengtede bildene. Det er jo selvfølgelig mye bilder av havet men vi har forsøkt å begrense oss med havbilder da de kan bli litt vel mye bilder av tilsynelatende flat sjø.

Nyttårsaften feiret vi sammen med S/Y Corky (Aslak,Kine og Kjersti) og La Vie (Paul-Gunnar og Anita). Ett etterlengtet restaurantbesøk med mye god mat ble fortært på TGI Friday`s og etterfulgt av spylervæskefargede drinker. Senere kom vi bort fra hverandre under rakett-oppskytningen men ble senere samlet igjen på ett utested med fri bar for 150 kr. Vi ble færre og færre og de siste ramlet til sengs rundt klokken seks lokal tid ( 10-11 var klokken da for oss som kom seilende inn til Barbados på UTC tid.

Vi var på en måte ferdige med vårt juletre fra Ikea og de sene nattetimer på nyåret ble treet donert til Kine som hadde masse julepynt men ikke noe tre. Jeg og Fredrik svømte over på 1.nyttårsdag og leverte treet, jaggu smart for ett par timere senere ble vi invitert på Juletrefest med mye god mat! Takk for det!

På vei over Atlanteren kjedet vi oss noe mens vi så skjegget gro i ansiktet på den mannlige delen av mannskapet. Vi brukte derfor en drøy dag på å forme ett slags game-show. Pga dårlig satelitt-oppkobling fikk vi ikke sendt ut bilder og gameshowet ble droppet. Vi prøver derfor igjen, som en slags kompensasjon for lite bilder hittil.

Regler: Nærbilde av alles skjeggvekst er presentert i ett bilde under, nummerert fra en til seks. Din oppgave er å sette riktig skjegg til riktig navn! Sjegg-groere: Magnus,Gjermund,Bendik,Morten,Fredrik og Tone.
EKSEMPEL: 4-TONE. 6 riktige svar gir 3 gratis dager på S/Y Trixi med full belpleining. (Reise ikke inkludert)

Så en liten mimre-historie til slutt, en slags glemt juvel. For nå snart 10 år siden reiste Morten og Pappa på seiltur i Norden, med S/Y Ballacuda, en Albin Nova. De forlot oss barn og ektefeller hjemme og reise på seiltur i 3 uker. Internett og blogging var ikke veldig på moten da, men gutta ordnet med skikkelig reiseblogg så vi kunne følge de på turen. Siden ble laget i Frontpage og puttet ut på nettet over mobiltelefon, det kjente programmet Coffecup og FTP. Vel, nok detaljer. På den tiden hadde Pappa fortsatt bart og jeg kopierer grovt fra nettsiden (Som fortsatt driftes):

"Kl.16.00 etter 7 timer seiling pakker vi seilene og tøffer opp den siste delen i Lill Belt mot Middelfart. Vi ligger i Middelfart Gamle Havn , er gode og mette etter et "lett" måltid hos Papas's.
Dagens bilder er en slags quiz: Finn minst 3 feil .... ?? "


Svaret den gangen var selvfølgelig at Pappa hadde mistet barten og Morten hadde anlagt, vi barna gjentar derfor suksessen!

(Ja vi har lite å gjøre!!! Finner dere noe feil?? :) )

Sjekk forøvrig ut Norges første blogg (I mine øyne) www.mhansen.no

Over og ut, Magnus, Trixi, Barbados!
(Liten funfact: Barbados eller Isla de los Barbados som det het før betyr Island of Beards!
Skriv en kommentar
Alle kommentarer
Frank Tore
God jul og godt nyttår alle sammen! Nok en gang bra skrevet og rå bilder. Imponert over hva dere får til på en båt. Kos dere videre! Skal hilse fra Jan Sommer og advare mot Gentleman's Club i ukjente land.
03/01/1208:24
mamman
Så koselg å se dere, og så fine dere er på bildene:) det eneste jeg savner er bilde av juletrusene:)
03/01/1208:52
StHans
5-Tone håper jeg :-) 1-Morten, 2-Fredrik, 3-Magnus, 4-Bendik (bra web-side) 6-Pappa G. Når passer påmønstring :-) Utrolige bilder. H
03/01/1210:34
Marita
Kjempefine bilder! :-) Hahahaha, og så fint dere har pyntet dere med barter og hodepynt :-P Herreguuuud! :-D Får vel delta i konkurransen jeg også. Hmmm... Tipper 1-Gjermund, 2-Fredrik, 3-Magnus, 4-Bendik, 5-Tone, 6-Morten.
03/01/1213:16
Fride
Utrolig morsomt (be)skrevet og fantastiske bilder. Fikk meg en ordentlig god latter. Feilen er selvfølgelig at kun de gamle bruker briller:) Mye grått skjegg. forresten... Fride
03/01/1216:28
Fride
1 - Gjermund,2-Fredrik, 3-Magnus, 4- Bendik, 5 - T, 6- Morten.
2.premien er vel ca.5mndr ?
Fride
03/01/1217:18
Aina
herlig, nå har jeg ventet lenge på bilder:) kjempe godt skrevet, og morsomme bilder, lo litt for meg selv nå..:P
til konk: 1. Gjermund 2. Bendik 3. Magnus 4. Fredrik 5.Tone 6. Morten
03/01/1218:27
Frank Tore
Glemte bort gjettekonkurransen! 1-Gjermund, 2-Bendik, 3-Magnus, 4-Fredrik, 5-Tone, 6-Morten.
03/01/1219:25
Per
Nå har jeg fulgt med dere nesten hver dag på turen. Det er moro og se på alle de fine bildene og lese om turen deres. Magnus nå er snart ny service bil klar til bruk , vi kommer til å savne deg når sesongen begynner.
03/01/1220:41
Hanne Kristin
Konkurranse er gøy!!
1: Gjermund, 2: Magnus, 3: Fredrik, 4: Bendik, 5: Tone, 6: Morten.
Mange fine bilder, ser ut som dere har det knall! Likte spesielt bilde av Bendik med badedyret :)
03/01/1222:38
En av de snodige kameratene
Godt nytt år!! Som dere åpner med: etterlengtede bilder, men de innfridde forventningene! Kreativ barteføring, men manglet bilde av krokodillen... Jeg melder meg på i konken; 1-må jo være Freddie Mercury 2-Fredrik 3-Magnus 4-Bendik 5-Havfruen Tone 6-Morten hup
03/01/1222:51
Vigdis Margrethe
Vel overstått julefeiring og et riktig Godt Nytt År til alle sammen.
En herre med bart,
det er ikke rart,
at damene faller som fluer,
og blir deres elsklige fruer.
Fortsatt gode dager i varme farvann.
03/01/1222:59
Erik
Sent ute med kommentar som vanlig, men var selvfølgelig på siden så fort innlegget og bilder rullet inn. En bragd og milepæl er gjennomført, og jeg er imponert og misunnelig! Gleder meg til vi skal ta denne turen som en guttetur mr Lover!
06/01/1213:42
Erik
Særs spent på utfallet av konkurransen da jeg mener mitt forslag er i tråd med sannheten, dvs: 1-Magnus, 2-Gjermund, 3-Fredrik, 4-Bendik, 5-Tone, 6-Morten.
06/01/1213:45
Erik
Jada, jeg har mer på hjertet! Det har nemlig vært en heftig diskusjon rundt denne grønne krokodillen dere mente å ha støtt på. Vi venter med andre ord i spenning på hva dette egentlig dreier seg om! Imens, kos dere gløgg ihjæl på Barbados B-)
06/01/1213:48
Anne Louise
HEI !! Godt nyttår onkel Morten ,Fredrik og resten av gjengen:-)
jeg tror at
nr.1 er Gjermund
nr.2 er Magnus
nr.3 Fredrik
nr.4 Bendik
nr.5 TONE :-)
nr.6 Morten
haaha! Fine bilder!

07/01/1213:53