27 desember: Rolige vindforhold og flott vær er det samme som late dager for alle sammen.
Vi hadde noen seilskift i forskjellige varianter for å få mest mulig fart. Genaker, genaker som spinnaker og doble forseil som nok en gang ble den endelige løsningen også gjennom natten.

28 desember startet i samme tempo, men rester av leveransen fra Julemanden kom. Hedenborg var selv ikke klar over deres kontakt med Ju lemanden var så sterk, men vi kan formidle kontakt informasjon til Hedenborg slik at eventuelle ønsker for neste år kan bli virkelighet.
Vind fra 20 til 30 knop holdt oss med selskap hele natten.

Vi er nå kommet til 30 desember og denne vinden har holdt oss med selskap hele tiden.
Sjøen har vært rotete og til tider stor, så noe særlig mer enn å styre, holde seg fast, lese, spise og slappe av har vi ikke brukt krefter på.
Vi har nå 110 nm igjen til Bridgetown på Barbados og med denne vinden er vi inne i god tid til nyttårsfeiring. Sparkling wine blir nå lagt i kjøleren.

Svært lite har gått i stykker så langt. I går sleit vi litt med rullen på forseilene, som medførte at vi seilte med bare storseil gjennom natten. Denne er på plass igjen i dag. I dag røk festet til en skjøteløper på styrbord side ? så der ble en annen løsning som virker.
Alle er friske og raske, så raske som det går an å bli i båt. Vi begynner å bli ganske brune :-)

Veldig hyggelig med meldinger og stemningsrapporter fra dere der hjemme.

Over og ut fra TRIXI
Morten
Skriv en kommentar
Alle kommentarer
Fride
Så godt å vite at dere snart har tampen i land. Vi kan ikke komme avgårde fort nok:) Godt nytt år til dere alle. Klem kommer snart og skal vare lenge. Hilsen de noe blekere Fride og Fridtjof.
30/12/1123:16
terje
Vi hilser de bolde sjøfarere, i bridgetown får dere kjøpt coole rasta caps ! Sven & Christin, Lill & Terje hilser fra Blefjell !
31/12/1110:28
Kenneth
Tampen i land er bra. Snart godt nyttår, folkens! Når du selv påstår at dere begynner og bli brune, Cuda.. ja da begynner jeg og lure på om de neste bildene blir med blits? Kan det være at du får problemer med og forlate øystatene etter hvert? :)
31/12/1112:54