Seilasen til Soller gikk for seg uten noe spesielle innslag. Vinden var med oss gjennom hele natten og ga seg på morgenen. Da ble den trofaste Penta`n startet og vi tøffet inn til Sollèr. Sollèr var ett tips jeg hadde fått fra Sandra, guiden vi hadde under Audi Twin Cup. Kysten av Mallorca på Nord-siden var veldig karrig med høye (relativt) fjell og mye fint for øyet å hvile på. Vi anløp havn 08.35 og ble plassert i riktig så fint selskap med Oyster 53, Jongert 21S og Jongert 20s. Fine båter som Bendik skal kjøpe når Frost-app`n hans har solgt nok til det.

Vi trengte litt mosjon etter rolige dager på båt, så vi bestemte oss for å gå til Sollèr by, da vi lå i havnebyen. Drøyt tre kvarter etterpå satt vi på torget i Sollèr, spise Paella og Tapas og trakk inn atmosfæren. Koslig sted som var besøket verdt. På veien hjem delte vi oss, Bendik og Pappa tok trikken tilbake mens Jeg og Morten tok en spasertur på en anlagt sti. Den førte oss gjennom en dal med noen gamle gårder. Dagen etter handlet vi oss noe mer fiskeutstyr, nå bør Dorado,Maki Maki og "THE BIG TUNA" være redde. Selvom den eneste fisken vi har fått er kjøpefisk så har vi høye håp nå og det vil såklart komme en stor artikkel om fangsten, NÅR den kommer. Morten er heller tvilende, etter å ha fisket over hele Atlanteren uten å få fisk. Vi får se.

Akuratt nå ligger vi på Ibiza, Puerto De Santa Eulalia de rio. Vi ankom igår til ett veldig fredelig og rolig sted, Ibiza er på vei til å stenge ned for vinteren tror jeg. Vi reiser dermed videre idag til Formentera, før ferden går videre til Spania`s solkyst. Siste nytt er at Martin og Fredrik (Siste del av mannskapet) ankommer Kanariøyene rundt 01.november. Vi blir da fulltallige for å reise over det store havet.

Magnus
Skriv en kommentar
Alle kommentarer
Charlotte
Sollèr er et kjempekoselig sted! Har vært der selv en gang. God tur videre, og hils til Rolf når dere møter han!
27/10/1110:56
Svend Owe
Hei Kaptein Løwer med manskap Ser at dere er godt igang å har fått noen mil under kjølen. Flotte bilder å reisebrev dere lager gøy å følge med. Det ble en ny Bavaria på meg så kansje vi sees på havet neste år. God tur vider på ferden. Hils alle kjente
27/10/1113:31
mamman
Kanskje dere klarer, det jeg ikke har klart på 27 år, å få Gjermund til å like seg på kjøkkenet :)
27/10/1114:27
Fredrik
Skal jeg komme allerede til uka? Det var jo en gledelig nyhet med tanke på at jeg fri før om ca en måned ;) Regner med at dette err en aldri så liten skrivefeil, om ikke bør du snarest få booket om de bilettene :)
27/10/1116:21
Magnus
Neida Fredrik, det var selvfølgelig rundt 1 desember ;) Liten skrivefeil.
28/10/1108:55
Gjermund
Gratulerer med ett knakande godt kjøp Svend Owe!
28/10/1109:31
Jørgen
@Fredrik, du veit på havet så lever man ikke etter noen kalender, der lever man i nuet! Så jeg syns Magnus er unnskyldt en liten bommert der...
Forøvrig vil jeg kommentere de indianerne. De er jo OVERALT !! Har sett dem flere steder. Er det ekte indianere tro?
29/10/1114:05
Frank Tore
Heisann gutter!
Utrolig rå side med masse fine bilder. Er et av ukas desiderte høydepunkter når det kommer nye innlegg. Har fått streng beskjed av Aina om å begynne å kommentere så da tørr jeg ikke annet. Lykke til videre!
30/10/1122:35