Vinden løyet litt, men våre tyske naboer i Italiensk utleie båt-var veldig skeptiske til vår avreise. Det blåste fortsatt godt inne i den beskyttede havnen. Kledd i alt som vind og bølger krever satte vi kusen ut i Bonifacio stredet kl. 19.10 20 oktober - rett etter mørkets frembrud. Sjøen som møtte oss var veldig stor og vi humpet rundt med vinden midt i mot. Måtte bruke motor en stund for å komme klar av den Korsikanske kysten og vi sneglet oss fremover med 3 knops fart. Utover kvelden og natten løyet vindet litt og sjøen roet seg og vi kunne slå og sette kursen mot NW spissen av Sardinia - 42 nautiske mil unna. Midt på natten var vi klar av fyret på Dello Corno og kursen var satt mot Menorca og PUNTA DE ES MORTER. Resten av natten og neste dag gikk fint for seil i riktig retning - helt til kl.15 da vinden døde ut og motoren ble startet. Litt av og på motor / seil helt frem til vi var vel i havn i FORNELLS kl.18:55 22 oktober.

Fornells er en rolig liten plass med pene små ferieleiligheter og lite folk. Rett over 20 grader i det krystallklare vannet passer bra til morgenbad. Bitte liten gjestehavn med plass til noen få båter - og de lokale havnemyndighetene har gitt seg for i år.. i alle fall til i morgen tidlig. Her ligger vi fortsatt og har planlagt avreise i kveld (23 oktober) før mørkets frembrudd - slik at vi kommer frem til SOLLER på MALORCA i morgen mens det er lyst. Alt vel med båt (med nystrammet ror-lager) og mannskap.

Hablamos Morten
Skriv en kommentar
Alle kommentarer
Stig
Ser dere koser dere. Er litt misunnelig skal vite :-) Løfter opp båten på land på mandag...
23/10/1119:32
Michael
Yo te estoy siguiendo los chicos y ver que ahora han llegado a una de las islas más bellas del mundo, Mallorca!
Håber alt står bra til med Jer alle, morsomt at følge Jer på både sailingtrixi men også på hotspot siden. Kos Jer masser!
24/10/1109:14
Tone
Kult! Skilpadde :D i like!
24/10/1111:18
Aina
ah, jeg savner og få servert mat.. ser ut som dere koser dere, jeg er misunnelig..!! og ja, kult med skilpadde:D
24/10/1119:20
Fetter André
Heisann! Må bare få sagt at jeg virkelig unner dere turen, og at jeg synes det er flott at dere bruker litt tid på å dele den med oss som ikke er like heldige. Dessuten er dere veldig flinke til både å skrive og å ta bilder,så vennligst fortsett med det! :-)
24/10/1123:55