Vel uthvilte startet vi arbeidet litt utpå dagen på onsdag. Det var Morten sin tur til å bli heist opp i masta og arbeide litt. Salingshorn ble teipet godt før seilet stod for tur. Om vi har truffet med teipen på seilet gjenstår å se på neste overfart. Skruene som holdt fast styrbord halegatt var knekt og ba på problemer. Her ble løsningen og borre ut skruer samt sette inn gjennomgående, silikonmarinerte bolter. Vi er også mye (tror vi) nærmere en løsning på vannlekkasjen på babord bad. Etter ett vannforbruk tilsvarende en en luksusyacht ble brukt til å simulere røff sjø over flere timer fikk vi fram noen drypp fra relingen. Resultat = alle skruer langs relingen er skrudd ut, marinert med silikon og montert igjen. Vi håper vi er kvitt problemet nå, da dette har gnaget litt på kapteinen.

Mat og rasjoner for 4 dager til sjøs er handlet inn på den lokale Spar`n. Utvalget her i Bonifacio er mye, mye bedre enn hva vi har blitt vant med. Dermed kan vi være litt luksuriøse og spise noe annet en Pasta, Pasta, Pasta. Her har vi godtet oss i Chicken korma, pølser med hjemmelaget potetstappe og ostesmørbrød. You name it! Skikkelig smågodt har de her også, så vi ungene (!!) fikk lov å hande det. 250 kroner og vips hadde vi en god pose. Skal sies at prisen var 2,90? pr.hg. Smågodt og potetgull ble prøvesmakt under kinokveld igår på storskjerm og surround-anlegg. (Bendiks laptop med 15,4" skjerm og aux på båt-stereo`n).
Bedre går det ikke ann å ha det.

Nå går det mot avreise mot De baleariske øyer Menorca/Mallorca/Ibiza. Bendik aka "Teisen" har tydet kart og grib-filer og nå venter vi bare på at vinden skal løye så vi kommer oss avgårde.

Bon Voyage, Au Revoir
Magnus
Skriv en kommentar
Alle kommentarer
Marita
Kult godteristed! Det tenker jeg var stas for dere ungene ja :-P Og så fiiint dere har pynta med bananer i båten :-P
20/10/1118:43
td
Hei på dere ! Her er det elgjakt i helgene som gjelder , koselig post liv m bål ! Håper dere får skikk på båten og god tur videre ! Klem fra Lill & terje
20/10/1122:08
Aina
Herlig, jeg også syntes banan-pynten var utolig vakker, men sikker på at det ikke er for jentete?:P
Godt barna får litt godis, det nærmer seg jo lørdag...;)
21/10/1122:14
Jørgen
Heisann! Nå fikk jeg lyst på godteri gitt ... Hadde vært snadder! Men for det første er det litt tidlig, og for det andre så skal jeg på skolen nå (på en lørdag...) Bytte anyone?
22/10/1108:11