Folkens - søndag i Athen er badedag for noen av oss. Etter en siste innspurt med klargjøring av skuta (levere fra oss redningsvester á lá Titanic, få noen nye kart, montere stopp bryter på motoren, rengjøre kompressoren til kjøleboksen) - dro Bendik og jeg av sted til nærmeste badestrand ( Gjermund og Magnus ville heller inn i Athens hete). Stranden "Batis beach" in Paleo faliro var ikke akkurat full, så vi fant vår plass i sanden. Vannet var nydelig - som en ekstrem god norsk sommer... det begynner vel å bli noen år siden - måtte bare si det. Vi badet sammen med det vi oppfattet som lokalbefolkningen i mange forskjellig størrelser, og kanskje litt mange herrer. Posering i strandkanten med fotografering - blant en kameratgjeng er jo ikke det vi helt er vant til - så vi lurte litt på om vi var kommet på en spesiell del av stranden. Google vår venn - bekrefter at dette en "gay friendly" beach - noe som forklarer det store antallet med hårete karer. Vi har ingen problemer med dette - bare morsomt å lære litt om andre lands kulturer. En dusj om bord - med varmt vann, fra ny bereder - og en lang og tung runde med barberhøvelen - fikk de 2 badenymfene til å fremstå som rene herrer ( Henning - det var flere enn Løvenes konge som trengte en shave). Litt små vasking av båt og alt føles klart for morgendagens avgang. Provianteringen ble unnagjort i går - så det er bare det ferske brødet som må på plass i morgen.

Morten (nybarbert)
Skriv en kommentar
Alle kommentarer
Jørgen
Når både båten og mannskapet er nyvasket så er det klart og tydelig at det nærmer seg avreise. God tur! Kjør pent!
03/10/1107:36
Henning
Gay friendly beach ! Bare å kast fortøyningene og komme seg bort. God seilas og hils Løvenes Konge
03/10/1108:32
Vigdis Margrethe
Så morsomt at dere er i gang. Og så mange følgere... to følgere til er også med, men de blir nok aldri registrert. Bestemor Edel og Gunnar blir oppdatert hver gang de er hos oss i Skotselv på besøk. De hilser så masse til dere alle sammen.
03/10/1110:43
Kenneth
Kanskje ikke så rart at papirarbeidet gikk unna om det er så at du har klødd masta på den stranda der, Morten... Godt å høre at alt står bra til samt at dere begynner og bli klare! :)
03/10/1118:29
aina
Kjempe gøy at dere er i gang.. jeg gleder meg til flere bilder og oppdateringer.. knall med gay friendly strand, men fikke dere virkelig være alene der da?:P kos dere masse;)
03/10/1123:34