Dagene går mens vi venter på Bill of Sale fra hovedkontoret, Kiriacoulis. Siste nytt er at Frøken Fotina på kontoret har fått papirene og at vi muligens kan få de imorgen. Hun skulle også sjekke ut muligheten for om vi kan reise når vi får en kopi av den.

Vi har brukt tiden til mere klargjøring og reparering (Overrasket? Trodde ikke det.)

Pappa har fått seg en luftetur i masta. Ny Tricolor og ankerlanterne i ett er montert med LED-lys. På vei ned igjen var han en smule uheldig med ei knute (kan det ha vært ett slipp-stikk??). Ihvertfall, verktøybaggen med batteridrill++ tok svalestup fra 10 meters høyde, bums i hyttetaket og ut i vannet. Mens jeg bare måpte, hoppet Bendik raskere enn lynet ut i vannet for å redde verktøyet. ( se video:) )Resultat: Defekt batteri til drillen. (som også er det eneste batteriet til drill,støvsuger og stikksag)

Dagen etter ble det Mission Impossible på oss. Tur til sentrum Athen og forsøke å skaffe nytt batteri. Trikkebillett ble kjøpt og er fortsatt ubrukt grunnet streik. Etter å ha leitet i 5-6 butikker fant vi tilslutt ett batteri i en butikk som påstod de ikke hadde. Rart hva? Kommunikasjonsproblemer!

Ellers har vi bygd om til ikea sengebunner, montert EFOY, montert deck-organizers. Borret, gjenget og montert nye avlastere. Morten skaffet autosol, siden har ikke Bendik gjort annet enn å pusse og gnikke på alt av stål, aluminium og krom.

Magnus..
Skriv en kommentar
Alle kommentarer
Erik
Jeg liker det jeg ser! Særs imponert over Bendiks reaksjon for å redde verktøybaggen :D Hvor mye bedre de sengene kan bli er et annet spørsmål, men jeg likte løsningen og d er jo absolutt bedre enn ikkeno. @Løver: Forventer noen undervannsbilder snart ;)
29/09/1108:05
Vigdis Margrethe
Utrolig redningsaksjon, får bare håpe at erstatningsbatteriet er like godt som det som ble ødelagt siden dette batteriet skal brukes til så mange ting. Det var jammen flott utsikt fra toppen av masta. :-)
29/09/1110:04
Tone
Bra reaksjonsevne! greit å ha med den baggen videre! Ellers hadde du vel bare hentet den på bunn Magnus? :) Håper papirene order seg snart, så dere kan suse avgårde :D Ha en fiin fiin dag!
29/09/1111:10
Marita
Hurra, der kom filmen også ja :) Bendik to the rescue! Tydeligvis godt og varmt i vannet ;D Og så fin og shiny båten ser ut da! Ligger ikke på latsiden der nei ;)
29/09/1117:15
aina
Herlig rening, bendik! døyt fort, jeg hadde ikk ereagert så fort.. bra dere fant batteri, båten blir fin nå..;) flinke dere er;)
29/09/1120:16
mamman
Flinke gutter, skal se dere snart kommer dere avgårde :) morsomt å se så rask reaksjon , Bendik og så morro å få det på film :)
29/09/1122:51
EspenD
Bra jobba :-) forresten imponerende kvalitet fra det kameraet.
01/10/1122:17