De siste dagene har det vært noen nye innlegg å lesevav den enkle grunn at det skjer svært lite nevneverdig. Vi ligger fortsatt i Alimos Marina og venter på papirer fra Kiriacoulis på at båten er avregistrert. Men det betyr ikke at vi ligger på latsiden.

Vi har vasket skrogsider og dekk, samt polert opp blå detaljer på dekk. Resultatet ble veldig bra ved hjelp av Nano-teknologi. Blir spennende å se hvor lenge det holder, foreløpig 2 døgn i sol, ok!

En tur på gresk Ikea har det blitt. For noen en kanskje traumatisk opplevelse. Morten fortalte stolt om en tur på Ikea han kun hadde brukt 15 minutter på. Vi skjønte fort at det ikke ble en like rask tur denne gangen. Butikken var i størrelsesorden Slependen-Ikea og godt pakket med grekere. Men, vi kom igjennom og fikk tilogmed rasket med noen nyttige skuffeskinner fra billigkroken. Tilbake i båten dro Morten opp pølser og brød fra sekken, som han hadde rasket med seg i skjul! Poeng til Morten!! Nydelig lunsj!

Ellers går tiden bare med på å oppgradere,reparere og fylle båt med div. Nye fortøyningstau, montering av batterimonitor samt smart-lader. Ny GPS med radar fra Lowrance, og flytting av den gamle ut til styreposisjon.
Iridium (satelitt-telefon) er montert med lader på veggen. Håndholdt VHF på plass. En EFOY er også handlet inn og må monteres. (Brenselcelle som kan vedlikeholdslade batterier, så alle gadgets er igang) +++ Mye som er glemt i slengen.

Vi fortsetter arbeidet idag med mer montering,restaurering og oppgradering!

Så til dere som tror vi bare slapper av. Vi jobber knallhardt (til tider) :)

Fortsatt til Kai, Magnus.
Skriv en kommentar
Alle kommentarer
Aina
Mange fine bilder her, dere er flinke.. De kurvene fra ikea har jeg forresten sett før..:P
håper papirene kommer og at dere får heist seil snart..:D
25/09/1118:10
Vigdis Margrethe
Hei på dere. Nå har bestemor Edel og Gunnar sett på alt det edre har skrevet hittil, og kost seg med alle bildene. Skal hilse så masse fra dem og ønske dere hell og lykke. mange hislener fra Vigdis Margrethe og resten av familien i Skotselv og Mjøndalen
25/09/1120:50
Nils-Erik
Fine bilder fra Patmos. Jeg ser at dere brukte samme taxi som vi hadde der.
Til Morten og dere andre ønsker jeg dere en fin tur når dere er ferdig med papirer og omregistrering.
hilsen
Nils-Erik
28/09/1108:37