De siste vaksinesprøytene ble satt 15.september. Bagger på 2x20kg ble pakket og vi reiste nedover 18.sept.
Etter en natt på hotell ble det 3-4 turer ned til havna for å finne båten og nå er vi nå ombord.



Datoen idag er 20.september og vi har tilbrakt vår første natt i båten.



Dagen igår ble bare brukt til venting og atter venting. Det ble 6 timer i skyggen utenfor kontoret til Kiricoulis.

Men hva gjør vel det, følelsen av å vente er ikke det samme når man egentlig ikke har noen spesielle planer.

Tids-presset man vanligvis har på en 2 ukers ferie er heller ikke tilstede. Det er ikke så farlig om man ikke kommer seg avgårde.Vi vet godt at prosessen som har blitt satt igang kan ta opptil en måned, så det er bare å senke skuldrene og roe ned.



Hele prosessen er å få båten omregistrert. Ut av det greske skipsregister slik at den kan utstyres med internasjonalt eierbevis, utstedt av Svenske Krysser Klubben. WWW.SXK.SE. Vi har forsøkt å fremskynde hele prosessen med å ta kontakt lenge før avreise. Pappa har sendt mailer med hovedkontoret til Kiriacoulis med en dame han i lang tid trodde han var en mann. Ikke lett med greske navn. Bill of Sale ble underskrevet igår, samt papirer for overdragelse. De skal til hovedkontoret for signering av sjefen selv, før vi får en kopi tilbake.

Denne kopien må til Sverige, for å så få ett sertifikat tilbake. Omstendig prosess, og med flere myndigheter involvert tar ting tid. Forsikring på mannskap(Gouda) og båt(Pantaenius) er allerede skaffet.



Idag har Morten Hansen, "Cuda" blant venner, han skal være med på hele turen. Da er vi fulltallige for første etappe og må bare smøre oss med tålmodighet og vente på papirer. Men det er mye å sysselsette seg med. Båten kunne trengt en polering, TLC++ og vi har MASSE utstyr å montere.

Nå har kvelden kommet og iløpet av dagen har 35 grader og sol gått over til 25 og regn.

Skip O`hoi, Magnus Løver.
Skriv en kommentar
Alle kommentarer
Jørgen
Høres ut som et slitsomt liv... Eller kanskje et gresk liv? Uansett er vel det store spørsmålet om dere har byttet båt og nå skal seile med den på bilde nr. 1? Ha et videre fint opphold i Hellas. Ikke slit dere ut...
21/09/1100:47
Jan Fredrik Bergstrøm
God tur! Er misunnelig! :-)
21/09/1107:45
Tone
Aina sier jeg har en høne å plukke med Bendik :D kjempe kult å se på bilder,men en 'neste'og'tilbake' knapp hadde vært knall ;) Ellers må jeg bare si; jeg heier på dere! gleder meg til å se dere på Island!! ;) håper papirene fikses fort! ship o hoi :)
21/09/1122:04